SENA SMH10 BT Comm

Communicatie op je RT (intercom)

Moderators: EileRT, JOS WRSM

Gesloten
Beamietoo

SENA SMH10 BT Comm

Ongelezen bericht door Beamietoo »

Hoi Forum broeders,

Vele van jullie zijn bij mij geweest en weten al dat het pushen van andermans producten niet echt mijn ding is. Weliswaar heb ik verschillende items wat zou de veiligheid en onderhoud kunnen verbeteren. Service is de insteek en zo zal het voor de leeuwendeel blijven. Er zijn een paar producten waarbij ik zelf een uitzondering wil maken. Meestal ga ik alleen op verzoek erop in. Naar veel fora te lezen en een review van de amerikaans onafhankelijk Web Bike World (ik ben een grote fan van WBW) ging ik met enthousiasme naar Intermot met een afspraak bij SENA Bluetooth de makers van de SMH10 intercom. Ik kwam weg met nog meer enthousiasme en eindelijk heb ik mijn demo binnen en gemonteerd. Werkelijk 10 minuten werk op mijn C3 !

Het is een nog niet bekend merk in NL maar dat zal niet veel langer zo blijven. Het is begint de wereld te veroveren en dat is nu voor mij geen verrassing.
Overal kwaliteit geluid, bediening, en bereik zijn uitstekend. SENA claimt 12 uur gesprektijd van de lithium polymer accu op een lading maar je kunt ook onderweg terwijl je rijd ook laden. Deze biedt een grote voordeel voor mij persoonlijk aan.
Lees meer (engels) hier
deel 1- http://www.webbikeworld.com/motorcycle- ... -intercom/
en deel 2 hier- http://www.webbikeworld.com/motorcycle- ... part-2.htm
Als er interesse is laat mij het weten. Je kunt het zien, vragen stellen of misschien kunnen we een groepsinkoop organizeren ???
Prijs indicatie is 189 enkel unit en 349 voor de twinpak.
http://www.senabluetooth.com/

groeten,
Kenny
Gebruikersavatar
phil99
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 nov 2010, 18:20
Type: R1200RT
Land: Belgie
Woonplaats of omgeving: Gent

Re: SENA SMH10 BT Comm

Ongelezen bericht door phil99 »

Hallo ksimon, heb vandaag ook een sena SMH-10 ontvangen,met de originele houder, nu wil ik hem in de schuberth C3 plaatsen maar de mic boom is tekort.Heb jij soms de losse mic boom geplaatst?

m.v.g philippe 8-)
Beamietoo

Re: SENA SMH10 BT Comm

Ongelezen bericht door Beamietoo »

Ik heb de standaard geleverd mic. Ik dacht ook dat het 1cm tekort was maar de mic zoals bij andere merken hoeft niet tegen je lippen te zijn. Zorg dat je de unit zo ver mogelijk op de C3 monteert.
Gebruikersavatar
phil99
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 nov 2010, 18:20
Type: R1200RT
Land: Belgie
Woonplaats of omgeving: Gent

Re: SENA SMH10 BT Comm

Ongelezen bericht door phil99 »

ik heb vandaag de SENA gemonteerd met de originele mic boom,maar de mic zit wel links van de helm en niet in het center .geeft dit geen probleem tijdens het rijden ?? 8-)
Gesloten

Terug naar “Over: Communicatie”