Pagina 1 van 1

BMW Tourshell

Geplaatst: 12 okt 2012, 19:48
door japachap
Bij recent bezoek aan lokaal dealer ziet ik voor het eerst de Tourshell pak. Lezen van de specificaties en wat goede reviews online ( http://www.avantimoto.com/motorcycling/ ... hell-suit/ als een voorbeeld) blijkt het een zeer sterk (voor BMW) geprijst all-rounder.
Heeft iemand hier eentje?
Wat zjin jouw mening er over?

Re: BMW Tourshell

Geplaatst: 21 okt 2012, 10:40
door Nexus
Ben ook op zoek naar nieuwe textielkleding.

Heb de Tourshell gepast. Mooi pak. Lengtematen (noodzakelijk voor mij) en een gelamineerd pak voor deze prijs is gewoon erg netjes. Wel geen Gore Tex labeltje dus je moet wat meer vertrouwen in de claims van de fabrikant v.w.b. het membraan.

Ik twijfel tussen de Tourshell en Rukka Gore-Tex (bijv. Athos jas en Focus broek). Wel 'slechts' een z-liner voor hetzelfde prijsniveau maar op de RT word ik niet erg nat.

Uiteindelijk denk ik dat ik toch voor Rukka ga vanwege de garantie: die is 5 jaar. Is er iets mis, lekt er iets, etc. dan wordt er gerepareerd of omgeruild (lees ook goede verhalen over de service). Op deze manier weet ik dat mijn investering (want dat is het wel) voor de komende 5 jaar goed is. BMW geeft geloof ik 2 jaar.