Pagina 1 van 1

Nog geen lid? Meld je nu aan als geregistreerd gebruiker

Geplaatst: 08 jul 2009, 11:47
door JOS WRSM
Afbeelding

HET BMW RT FORUM NODIGT U UIT . . . .

INFORMATIEF, GEZELLIG EN SOCIAAL
Het BMW RT forum is een belangrijke bron van kennis en ervaring. Het forum is opgericht op 27 februari 2008 en telt inmiddels bijna 3400 geregistreerde gebruikers. Honderden BMW R....RT-rijders uit Nederland en Vlaanderen maken actief gebruik van het forum en wisselen dagelijks informatie uit.

Op het forum vind je onderwerpen als; techniek, banden, accu's, kleding, aftermarket producten, GPS, communicatie, gezamenlijke initiatieven, koop en verkoop enz. enz. enz.
Naast gezamenlijke tourritten die door de leden georganiseerd worden organiseert het RT Forum elk jaar een groots treffen waaraan een tourrit verbonden is.
Regelmatig worden, al dan niet door enthousiaste leden, interessante dagen georganiseerd zoals TechDagen, GPS-clinics en andere relevante cursusdagen.
In ons forumwinkeltje kunnen naast forumbadges, forumvriendenstickers en forumsleutelhangers ook reflecterende top- en zijkofferstickers besteld worden.
Deelname aan het BMW RT Forum is gratis. Door een vrijwillige bedrage te leveren word je Goldmember en draag je bij aan het potje van lief-en-leed alsmede kosten die het voortbestaan van het forum mogelijk maken.
Naast informatief en gezellig heeft het forum ook een sterk sociaal karakter. De moderators stellen alles in het werk om dat ook zo te houden.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu gratis aan als geregistreerd gebruiker.

Met vriendelijke motorgroet namens alle medewerkers

Jos en Eilert

Afbeelding