BMWerkplaats - specialist in BMW Boxermotoren
Motorhuis Zwolle

 

Ottenhoff Motoren - Badhoevedorp

 

Motor Service Amersfoort - Ede

 
Mordamus - webhosting - emailhosting - domeinnamen
Onderdeel Quispel Motoren - Deurne

 
Mordamus - webhosting - emailhosting - domeinnamen
QCMotortechniek - Almere

 

Boek uw reis via het forum

 

Wat is er te doen?

 

Accu's. toebehoren, energiesystemen
 

Het BMW RT Forum steunt al 6 jaar de CliniClowns

Te koop R1200RT, DOHC bj 2012

Gratis advertentiemogelijkheid voor leden. Lees wel eerst de gebruikersvoorwaarden.

Moderator: JOS WRSM

Gebruikersavatar
Dingeman
Berichten: 503
Lid geworden op: 20 nov 2011, 11:31
Type: R1200RT
Bijz: Thundergrey, Bj 2012, Zumo 590, Sena SMH10
Land: NL
Woonplaats of omgeving: West Brabant

Te koop R1200RT, DOHC bj 2012

Ongelezen bericht door Dingeman » 13 jan 2019, 19:04

Omreden vanwege mijn leeftijd en die van mijn vrouw, komen wij steeds minder toe om met de motor te gaan toeren. Afgelopen jaar was het al minder dan voorgaande jaren en ook dit jaar verwachten wij nog minder aan motorrijden toe te komen. Daarom ben ik voornemens om mijn motor in de verkoop te doen.

De motor is altijd jaarlijks door een officiële BMW-dealer onderhouden. Betreft een BMW R1200RT (DOHC), van het jaar 2012, kleur Thundergrey, met een kilometerstand van 65121 km. De motor is voorzien van alle opties o.a. ESA, ASC, ABS, Cruise control, diefstalalarmsysteem, RDC (bandenspanningscontrole), boordcomputer, verwarmbare handgrepen, verwarmbare zittingen, cilinderbescherming, oliekoelerrooster, verlengd voorspatbord, witte knipperlichten, een uitgebreidt orgineel BMW RT gereedschaprol, grote BMW topkoffer met verchroomd bagagerekje, onderhouds- en gebruikershandleidingboekje. Tevens voorzien van een navigatie-voorbereiding voor een Garmin Zumo 590. Op wat kleine lichte gebruikerssporen na, verkeerd de RT in een hele goede staat. Ik heb de motor nieuw gekocht en ben nog steeds de eerste eigenaar.

Mijn vraagprijs is € 10750,00. Mocht er een forumlid voor zichzelf (of mogelijk voor een relatie van hem) serieuze belangstelling hebben dan zou ik daarvan graag een Pb-tje ontvangen met mogelijk een prive mailadres en een telefoonnummer. Dan zou mijn inziens een eventueel contact op deze wijze prettiger zijn.

R1200RT 01a (2) (Klein).jpg
R1200RT 07a (2) (Klein).jpg
R1200RT 04a (2) (Klein).jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Om kilometers te rijden, moet je eerst meters maken.

Gebruikersavatar
Dingeman
Berichten: 503
Lid geworden op: 20 nov 2011, 11:31
Type: R1200RT
Bijz: Thundergrey, Bj 2012, Zumo 590, Sena SMH10
Land: NL
Woonplaats of omgeving: West Brabant

Re: Te koop R1200RT, DOHC bj 2012

Ongelezen bericht door Dingeman » 04 feb 2019, 12:21

Mijn R1200RT heb ik momenteel nu nog alleen in de verkoop staan op het RT-Forum. Zoals je kunt zien wordt mijn verkoopadvertentie wel veel gelezen maar tot op heden was er nog geen serieuze gegadigde. Ik weet het, ik ben er vroeg bij om mijn RT nu al te koop te zetten, terwijl het (echte) motorseizoen nog moet beginnen. Toch wil ik nu mijn RT nog eens opnieuw onder de aandacht brengen van een eventueel belangstellend forumlid of een relatie van hem. Misschien dat er iemand is die mogelijk toch een voorzichtige belangstelling heeft, maar zich laat weerhouden door mijn vraagprijs. Een vraagprijs is tenslotte een eerste begin van onderhandelen tot de feitelijke verkoop. Ik zou zeggen, bij serieuze belangstelling, sta ik zeer zeker open voor een redelijk en acceptabel bod op mijn R1200RT. En zoals ik al hierboven heb geschreven graag contact middels een Pb.
Om kilometers te rijden, moet je eerst meters maken.

Plaats reactie

Terug naar “Koop/verkoop/gezocht/gevraagd advertenties”