Klimaatverandering?...... Hoezo.

Vertel over je motorritten en -vakanties.

Moderators: EileRT, JOS WRSM

Gesloten
Henk850gps

Klimaatverandering?...... Hoezo.

Ongelezen bericht door Henk850gps »

De laatste week van Oktober toch nog even 2 tourtjes scoren. Dinsdag waren de voorspellingen aardig, alleen in de ochtend wat mist. Oké dan maar wat later vertrekken maar helaas het bleef een klein wereldje met zo'n 14 gr. Desondanks toch nog een lekker ritje weten te scoren van 120 km. Maar voor 1 November, ja echt gaven ze een 20 gr. door. Oke, maat gebeld en om 10 uur vertrokken ( eigenlijk te laat) via de A 13, A 20, A16 naar Zevenbergen om dan uiterst binnendoor richting Drimmelen te rijden. Wat daarbij opviel was dat de landweggetjes nagenoeg schoon waren van klei en modder wat normaal rijkelijk aanwezig is in deze periode van het jaar. Dus het handhaven door de overheid werp z'n vruchten af, mooi toch -top- . Bij " jagtpanorama" koffie gedronken en van het uitzicht over de Amer met vele zeil boten genoten. En echt, zelfs op het terras was het zonder zomerjas goed toeven in het zonnetje bij 20 gr. Via Waspik en Drunen de duinen in gereden om er bij Helvoirt weer uit te komen zodat we in Haaren op een terras de lunch konden gebruiken. Aldaar ook het goretex binnenjasje uit de zomerjas geritst want het was inmiddels 22 gr. Verder via Oisterwijk en z'n bossen, Diessen, Lage Mierde en Poppel om vervolgens in Baarle-Nassau op het terras van de ijsboer ijs te eten bij nog steeds een temperatuur van 22 graden. En nog maals het is 1 November hè . Na deze verfrissing was het tijd om richting huis te rijden dit deden we via
Ulicoten, Chaam, Molenschot, Oosterhout, Terheiden en Zevenbergen naar de parkeerplaats aan de A 13 om afscheid te nemen na zo'n 280 km.. Hier viel op dat 2 ooievaars het hier ook lekker warm vinden en parmantig tussen de auto's hun kostje bijeen scharrelen. Scheelt ze wel een hoop reisdagen richting Africa v.v..
[groet] -850-
Gebruikersavatar
JOS WRSM
Forumoprichter en -beheerder
Forumoprichter en -beheerder
Berichten: 4371
Lid geworden op: 27 feb 2007, 22:08
Type: Ik heb geen motor (meer)
Bijz: momenteel motorloos
Land: NL
Woonplaats of omgeving: Amsterdam
Contacteer:

Re: Klimaatverandering?...... Hoezo.

Ongelezen bericht door JOS WRSM »

Wat je gelijk hebt, Henk. Lekker ervan genieten zolang de weersomstandigheden het toelaten . . . . _004
Met vriendelijke motorgroet
Jos WRSM

Afbeelding
Gebruikersavatar
AGVerheij
Berichten: 852
Lid geworden op: 14 jun 2010, 11:01
Type: R1200RT
Bijz: RT-P uit 2015 in prachtig mat-blauw
Land: NL
Woonplaats of omgeving: Utrecht
Locatie: Utrecht

Re: Klimaatverandering?...... Hoezo.

Ongelezen bericht door AGVerheij »

Zo erg is die opwarming nu ook weer niet:
Afbeelding :lol:
Groets, GerbeRT

Dictionary:
"MOTORCYCLIST" noun, singular [moh-ter-sahy-klist] A person willing to take a container of combustable liquid, mount it on top of a hot, moving engine and then place the whole contraption between their legs.
Gesloten

Terug naar “Over motorritten en -vakanties”