Lees even door voordat je begint

lees dit eerst even voordat je vragen gaat stellen en posten.

Moderators: EileRT, JOS WRSM

Gesloten
Gebruikersavatar
JOS WRSM
Forumoprichter en -beheerder
Forumoprichter en -beheerder
Berichten: 4368
Lid geworden op: 27 feb 2007, 22:08
Type: Ik heb geen motor (meer)
Bijz: momenteel motorloos
Land: NL
Woonplaats of omgeving: Amsterdam
Contacteer:

Lees even door voordat je begint

Ongelezen bericht door JOS WRSM »

WELKOM NIEUW FORUMLID.
DIT FORUM IS OPENGESTELD VOOR DEGENEN DIE EEN R850RT
, R1100RT, R1150RT, R1200RT OF EEN R1250RT HEBBEN OF DAARIN GEINTRESSEERD ZIJN.

Als je van plan bent om een R . . . . RT aan te schaffen of je hebt er net eentje dan kan ik me voorstellen dat er veel vragen rijzen.
Maak dus niet gelijk een nieuw onderwerp aan maar neus eerst eens even rond op dit forum. Er zijn diverse rubrieken.
Maak evt. gebruik van de zoekoptie. Je zult er al veel antwoorden vinden. Kom je er helemaal niet meer uit dan is er ook nog de helpfunctie.


Even voorstellen?
We stellen het op prijs dat nieuwe leden zich even voorstellen op het forum. DAT KAN HIER >>

FAQS

Hoe verander ik mijn instellingen?
Als je geregistreerd bent, worden al je gegevens opgeslagen in de database. Om ze te wijzigen moet je op de gebruikerspaneel link klikken (deze staat meestal bovenaan op de pagina, maar dit kan verschillen), daarna kan je je instellingen wijzigen.

Hoe kan ik een afbeelding onder mijn gebruikersnaam plaatsen?
Er kunnen 2 afbeeldingen onder een gebruikersnaam staan als je berichten leest. De eerste afbeelding geeft aan welke rang je hebt, meestal zijn dit sterretjes of blokjes die aangeven hoeveel berichten je geplaatst hebt of wat je status is. Hieronder kan nog een tweede afbeelding staan, beter bekend als een avatar. Deze afbeelding is meestal uniek of persoonlijk voor iedere gebruiker. De beheerder heeft de keuze om avatars al dan niet in te schakelen. Tevens beslist deze ook over de manier waarop iemand een avatar kan kiezen. Als je dus geen gebruik kan maken van avatars, heeft de beheerder dat zo ingesteld en moet je dus hem/haar contacteren met je vragen hieromtrent.

Kan ik afbeeldingen plaatsen?
Ja, je kan afbeeldingen in je bericht weergeven. Als de beeheerder bijlagen toelaat, kan je een afbeelding naar het forum uploaden. Anders moet je er voor zorgen dat de afbeelding op een andere publieke server beschikbaar is, bijvoorbeeld http://i7.photobucket.com/albums/y294/maaike98/led2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;. Linken naar een afbeelding op je eigen computer is onmogelijk (tenzij het een publieke server is). Ook afbeeldingen die een authentificatie vereisen zoals in: Hotmail of Yahoo mailboxen, een wachtwoord beschermde website, enz. kunnen niet worden weergegeven. Om een afbeelding weer te geven, moet je de BBCode tag [img] gebruiken.

Voor meer vragen zie de HELPFUNCTIE:
http://www.bmwrtforum.nl/forum/faq.php


VEEL PLEZIER MET HET R-RT FORUM
Met vriendelijke motorgroet
Jos WRSM

Afbeelding
Gesloten

Terug naar “Welkom nieuw forumlid”